Arrangementen

Wij kunnen u arrangementen op maat aanbieden. U kunt denken aan vissen in combinatie met een huifkartocht naar een zorgboerderij met paardenmelkerij waar u dan een kleine rondleiding krijgt of een steptocht door de omgeving met aansluitend een middagje vissen. Zo zijn er tal van mogelijkheden om er voor u een geslaagde dag van te maken. Omdat het voor groepen en gezelschappen meestal maatwerk is proberen wij altijd met u samen een daginvulling en prijs te maken. Arrangementen gelden vanaf 15 personen. Hieronder vermelden wij u een voorbeeld voor een arrangement en een aantal prijzen voor een buffet of bbq:
 
Arrangement (excl. drank, voor prijzen gelieve contact op te nemen )
 
11.30 uur   Ontvangst met koffie/thee en brabants worstenbrood.
 
12.00 uur Vissen op forel.( inclusief hengels ).
 
16.00 uur   Huifkartocht door de omgeving.
 
17.00 uur   Terugkomst met afsluitend een bbq.
  
Buffet € 15,-
 
U kunt een keuze maken uit 2 soorten vlees.
 
Varkenssate in saus - Kipsaté - Kip cajun - Varkenshaas - Spareribs -Gehaktballetjes en Beenham ( € 1,50 extra )
 
Dit zijn enkele voorbeelden van de keuze die u kunt maken. Bij dit alles worden stokbrood, kruidenboter, rauwkost, vleessalade, gebakken aardappelen of rijst of nasi geserveerd.  
 
Bovenstaand buffet maar dan met 3 soorten vlees. € 17,50 
 
BBQ € 15,-
 
U kunt een keuze maken uit 5 soorten vlees.
 
Saté - Hamburgers - Kipfilet - Spareribs - Speklappen - Bbq worstjes - Visspiezen - Forel - Kippenbouten
 
Hierbij worden vleessalade, satésaus, stokbrood, vruchtensalade, rauwkost salade en diverse sauzen geserveerd.  
 
Dit zijn zo maar enkele suggesties. In overleg met u kunnen wij u nog verschillende andere arrangementen aanbieden volledig naar u eigen wens in te vullen.
 
U kunt ook voor een kinderfeestje bij ons terecht,van 14.00u tot 16.30u,incl glas fris,friet,frikandel of kroket en een ijsje,we zetten per kind 2 vissen uit,kosten zijn € 15,- p.p.incl hengel en aas.

Hengelen en happen                                             

Ontvangst bij de visvijvers met koffie, thee, worstenbrood.

2,5 uur vissen en na afloop een 3 gangen menu of BBQ bij Bierbrouwerij Oijen*.

Prijs voor dit arrangement €37,00 per persoon

*Dit arrangement kan aangevuld worden met een puzzeltocht door de omgeving. €2,50.pp

 

Bier, hengel, BBQ

Ontvangst Bierbrouwerij voor een bierproeverij, daarna 2,5 uur vissen bij de forrelvijvers de Schutskooi met afsluiting een BBQ met 4 soorten vlees en eventueel eigen gevangen forel*.

Prijs voor dit arrangement €37,50 per persoon, inclusief 3 bieren en een ronde snacks

*Dit arrangement kan aangevuld worden met een puzzeltocht door de omgeving. €2,50.pp

Bij Bierbrouwerij Oijen zal er een bierproeverij verzorgd worden, bij aanvang krijg je een proefglaasje van een van de Oijense bieren, daarna neemt de brouwer je mee voor een uitleg in de Brouwerij. Na afloop ga je samen met de brouwer 3 verschillende bieren proeven, inclusief 1 ronde snacks. Duur 1,5 uur. Na de bierproeverij vertrekt het gezelschap naar de Forrelenvijver de Schutskooi voor 2,5 uur vissen met aansluitend een compleet verzorgde BBQ, waar de mogelijkheid is om de gevangen forellen te bereiden. De BBQ bestaat uit 4 soorten vlees, verschillende salades, brood met smeersel en sauzen.

 

Bier & kwissen                                             

Ontvangst  bij bierbrouwerij voor uitleg Brouwerij aansluitend bij de brouwerij een BBQ. Daarna naar de Schutskooi voor een Pubquiz (minimaal 16 pers.)

Prijs voor dit arrangement €34 per persoon, inclusief 1 consumptie

 Bij Brouwerij Oijen zal een er uitleg brouwerij verzorgd worden. Bij aanvang krijg je een proefglaasje van een van de Oijense bieren, daarna neemt de brouwer jullie mee naar de Brouwerij voor een uitleg. Naar afloop krijgt iedereen een drankje naar keuze. Na de uitleg brouwerij zal er voor jullie een complete BBQ verzorgd worden. Als de buiken gevuld zal het gezelschap vertrekken naar de Schutskooi waar de strijd zal los barsten tijdens de Pubquiz (2,5 uur).

De pubquiz bestaat uit 10 rondes. Per ronde krijgt het winnende team een hapje/drankje. Het winnende team gaat naar huis met de eer en een mooie medaille.

 

Trouwarrangement

Trouwen, borrel of diner bij Bierbrouwerij Oijen, gevolgd door een feestavond bij de Schutskooi. Prijs in overleg 

 

 

 
Ontwerpdingen.NL ©2011 | Alle rechten voorbehouden